L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 de març del 2023

PLE MARÇ 2023: Josep Llàcer a Eva Palomares, del PP: "No enganye els veïns amb els problemes de les platges"

 

El regidor Josep Llàcer, de Compromís, li demanava a la portaveu del PP, Eva Palomares, que no enganye Tavernes i deixe de fer demagògia amb els problemes de la platja. 

La regidora del PP acusava el govern de no solucionar els problemes de la platja, i Llacer li tornava a repetir per enèsima vegada que “la competència de les costes i platges no és de l’Ajuntament ni del govern municipal, sinó que era i és del govern de l’estat. No enganyen més els veïns”  li demanava Llàcer. Així, li va recordar que del 2011 al 2018 el PP, i el president M.Rajoy, van governar Espanya, tenien les competències i la responsabilitat de solucionar els problemes, però no en va donar cap. 

 

No busqueu cap altres regidors fora dels de Compromís

 

Llàcer va remarcar que Compromís ha anat i anirà on siga per defensar les platges, i li retreia a la popular que no va assistir a defensar les platges davant la Delegació de Govern, quan governava el PP, tot i que era regidora, com tampoc va anar cap regidor del PP, ni de cap altre partir del consistori. 

 

També va recordar que el delegat del govern del PP, que és l'actual candidat a l’alcaldia de Gandia, Juan Carlos Moragues,  per la protesta va declarar Tavernes “municipi non grat” va deixar atendre'ls.

 

Però millor escoltem Josep Llàcer