L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de març del 2023

El concert "La Valldigna canta" recapta 1.955 euros per a Caritas de Turquia i Síria, nacions afectades pel terratrèmol

 


El recital "La Valldigna canta" ha aconseguit recaptar un total de 1.955 euros que seran destinats a les Càritas de Turquia i Síria, els dos països que han estat recentment molt afectats per un  terratrèmol. L'auditori de la Casa de la Cultura es va quedar menut davant la gran afluència d'assistents de tota la Valldigna, que ha demostrat una vegada més la seua solidaritat.

El concert, a més del valor solidari de la Valldigna, va tindre com al·licient el ser la primera vegada que cantaven juntes en un concert totes les corals existents a la nostra comarca, al temps que era també la primera actuació en públic de la recent constituïda coral de Benifairó.

La iniciativa de celebrar aquest concert conjunt i el seu objectiu solidari va ser del Cor de Cambra "Quinze de març" i va ser respost de manera unànime per la resta de cors de la Valldigna que van oferir un concert memorable, i que va alçar forts aplaudiments durant tota la durada del concert.