L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 25 de març del 2023

L'auditori de la Casa de la Cultura s'ompli de gom a gom en el concert "La Valldigna canta" (Vídeos)

"La Valldigna canta" ha estat el títol del recital que han oferit aquesta vesprada-nit les corals de la Valldigna amb un objectiu solidari: recaptar ajuda econòmica destinada a les Càritas de Turquia i Síria, els dos països que han estat recentment molt afectats pel terratrèmol. L'auditori de la Casa de la Cultura s'ha quedat petit davant la gran afluència d'assistents de tota la Valldigna.

El concert, a més del valor solidari de la Valldigna, té com al·licient el ser la primera vegada que canten juntes en un concert totes les corals existents a la nostra comarca, un fet també del qual hem de felicitar-nos perquè suposa la primera actuació de la recent constituïda coral de Benifairó.


Durant el concert, que ha estat presentat per la professora Rosa Magraner, han intervingut la coordinada de Càritas València, Olga Mestre, que ha explicat a qui beneficiarà aquesta ajuda que avui s'ha aconseguit amb l'import de les entrades. Mes endavant Felip Verdú, de Càritas Interparroquial de Tavernes, ha explicat la destinació de les ajudes i en unes paraules emotives ha assenyalat que els cors de la Valldigna han cantat units, però amb el seu cant han fet també que molts altres cors s'hagen unit en una germanor pels damnificats. Igualment s'ha agraït al cor "Quinze de març" com autor i impulsor de la iniciativa.
 
 
Repertori del concert celebrat avui

 CORAL MARINYÉN 

 

 


Contigo en la distancia...  C.Portillo
El reloj...    Roberto Cantoral
Aleluja...   Leonard Cohen

Director: Fran Lledó

COR BOLOMOR

 

 

 

La Reina del Placer... Xavier Montsalvatge
Tu serás my Baby...  Les Surfs
Cristo de Palacaguiña...  Carlos Mejia Godoy

Director: Ximo Mifsud

 

CORAL DE SIMAT

 

 
 
L'Amo de son carabassa... M. Portas
El Vell Montgó... E. Murillo, Paco Muñoz 
Bon dia... Jaume Serra 

Director: Jordi Moreno

 

COR DE BENIFAIRÓ

 

 

 

-Dona nobis pacem... W.A. Mozart
-Danny boy...  cançó tradicional irlandesa
-Improvviso...  Bepi di Marzi

 Director: Josema Àlvarez

 

COR QUINZE DE MARÇ

 

 

 
 Havanera del camí....   J. Canovas i P. Elias
Fratello sole...  B. Ortolani
Només tu....   Clarke

Director: Jordi Moreno i Fran Lledó

 

  


 

CANT COMÚ

 

 

 Canta la mare...  A.Chover

 


 Dirigida per Fran Lledó