L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 de març del 2023

Un concert de "pel·lícula" de la Banda Simfònica de la SIUM Tavernes per al diumenge


La Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes ofereix el pròxim diumenge, 5 de març, a la Casa de la Cultura un concert extraordinari basat en les bandes sonores musicals d'un conjunt de pel·lícules del cinema de gran popularitat i conegudes. El preu de l'entrada serà de 3'5 euros.

La Banda Simfònica dirigida pel director Carlos Sancho ens oferirà un espectacle novedós, amb una projecció audiovisual i jocs de llums alhora que sonaran les notes de les bandes sonores de les pel·lícules escollides i... alguna sorpresa més !!!

Els assistents podran gaudir de la interpretació de bandes sonores tan aplaudides com les corresponents a sèries com "Star Wars", "James Bond", "Indiana Jones" "Els Increïbles" o films com "La màscara del Zorro", "Memòries d'Àfrica" o "La Pantera Rosa".

Com a complement "Moment for Morricone", un homenatge al gran músic italià,  nominat als Òscar per bandes sonores com "La Missió", "Els intocables d'Elliot Ness", "Dies del cel", "Bugsy" "Malena" i que el va obtindre finalment com a millor banda sonora per "Els vuits odiosos" del director Quentin Tarantino. De Morricone no podem oblidar "Cinema Paradiso", "Novecento" o "Hi havia una vegada a Amèrica",  o la música de la trilogia denominada "del dòlar" ("La mort tenia un preu", "El bo, el lleig i el dolent", "Per un grapat de dòlars"