L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de març del 2023

Poda dels arbres del Passeig Lepant per evitar perills en la zona de jocs infantils i neteja de la plaça



L'Ajuntament de Tavernes a traves de l'empresa concessionària de manteniment de jardins i zones enjardinades,
Agricultores de la Vega SA (AVSA), està procedint aquest matí a efectuar tasques de poda en els arbres ubicats al Passeig Lepant, al costat de la zona de jocs infantils.
 
 
 
 
Els operaris procedeixen a realitzar una poda general dels arbres, retallant les branques de grandària que podien suposar un perill d'esgarrar-se pel seu pes i estat, i caure sobre la zona de jocs, on habitualment hi ha molt de xiquets i pares aprofitant les instal·lacions infantils.
 
 
 
 
Els treballs s'han hagut de fer amb l'ajuda de maquinària, amb un braç elevador i cistella on es col·loquen els operaris per a tallar les branques que queien al terra per ser arreplegades per altres treballador.
 
 
 
Al mateix temps, uns altres operaris amb l'ajuda d'un vehicle cuba i manegues a pressió han procedit a efectuar una neteja de la zona per tal de deixar-la en les millors condicions després de la setmana fallera.