L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.846
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 6.983

divendres, 31 de març del 2023

Tavernes participa activament en la "I Fira de la Salut de la Safor"


Tavernes participa aquest cap de setmana en la "I Fira de la Salut de la Safor" organitzada pel Departament de Salut de Gandia en el poliesportiu de Bellreguard.
 
La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, de Compromís,  i metgesses del Centre de Salut de Tavernes participaran avui de vesprada (20 hores) en una xarrada sobre Xarxa Salut i les polítiques saludables que s'impulsen en el municipi valler.
 
Demà de matí, a les 10 hores, tindrà lloc la trobada dels "Grups Camina", amb la participació dels veïns i veïnes que integren la iniciativa Tavernes Camina!
 
Al cartell podeu observar  la programació completa de la interessant primera edició de la Fira de la Salut de la Safor.