L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 de març del 2023

El Centre Excursionista celebra la Setmana Muntanyera amb distintes activitats fins la pròxima setmana

 

El Centre Excursionista celebra a partir de dissabte i amb diversos actes al llarg del mes la "Setmana Muntanyera" que enguany commemora el 51é aniversari de la fundació de l'entitat.

Per al pròxim dissabte, dia 4 de març, a les 20 hores tindrà lloc la presentació oficial de la Setmana i les activitats programades al temps que es lliuraran els premis del Concurs Social de Fotografia, i en acabar se servirà un vi d’honor.

Aquest cap de setmana les activitats es reprenen el diumenge dia 5 amb la tradicional Marxa Travessera, amb l'eixida programada a les 8'30 del mati, on el desplaçament fins a la font del Garrofer serà en autobús, per continuar després pel barranc de la Casella fins a la font de la Sangonera. La tornada serà per la senda dels dels Amoladors.

Cal apuntar-se al centre o per email correu@centreexcursionista.com per reservar plaça a l’autobús. El preu per als socis es de 3€ i per als NO Socis 5€. Els xiquets menors de 16 anys no paguen.

Les activitats continuen la setmana vinent:

- 8 de març: A les 20:00h  xerrada espeleològica a càrrec dels membres d’aquesta secció a la seu social.
- 9 de març: A les 20:00 tindrà lloc l’acte de observació astronòmica, a la plaça de Rafael Chirbes (Casa Cultura). Aquest acte es possible gracies a la col·laboració  de l’Agrupació Astronòmica de la Safor.
- 10 de març: A les 20 hores assemblea general de socis. En acabar l’assemblea general tindrà lloc l’assemblea extraordinària per composar la nova junta directiva.
- 11 de març a les 14:00 celebrarem un dinar social per a tots els voluntaris i col·laboradors a càrrec del CETV a la seu social.