L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 16 de març del 2023

L'Ajuntament presenta el còmic "Tavernes de la Valldigna, digna de ser coneguda" dirigida als alumnes dels centres educatius



L'Ajuntament ha través de les regidories d'Educació i Promoció Lingüística han presentat aprofitant el "Dia de la Valldigna" el còmic "Tavernes de la Valldigna, digna de ser coneguda"dirigit a l'alumnat dels centres educatius vallers. La pròxima setmana es farà la presentació del còmic a la ciutadania vallera.
 
El còmic és un monogràfic amb divertides historietes il·lustrades que repassen la història, tradicions, cultura i patrimoni del nostre poble.
 
 
 
 
Les regidories d'Educació i Promoció Lingüística, presidides per  Fina Vercher i Angela Llinares, de Compromís han impulsat el còmic junt a l'editorial "Camacuc" i la col·laboració especial i els coneixements històrics dels cronistes oficials de Tavernes, Encarna Sansaloni i Pep Ciscar.
 
La regidora d'Educació, Fina Vercher, i la de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, han destacat que "el còmic és una magnífica eina per a donar a conéixer la història de Tavernes de forma divertida i promoure la lectura en valencià entre els i les jóvens".
 
 
 
Cal indicar que dins de la mateixa iniciativa, s'han elaborat també còmics per la diversitat sexual i contra l'assetjament escolar, amb la finalitat que el professorat tinga nou material didàctic per a ampliar el treball de conscienciació en les aules.