L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 18 de març del 2023

Objectiu acomplit: Les falles han gaudit de suc gratuït de taronja de Tavernes gràcies a la iniciativa de la Regidoria d'Agricultura

Falla Prado avui

El regidor d'Agricultura, Emili Enguix, de Compromís, ha expressat la seua satisfacció davant l'ampla i positiva resposta que entre la població vallera i els fallers i falleres ha tingut la campanya de promoció de la taronja de Tavernes en les falles.  

 

Falla Passeig avui
 
Falla la Via avui

 

Falla Portal ahir

"Han estat centenars i centenars de xiquets i xiquets, i també de gent major, és que han pogut degustar el suc que els hem oferit, gràcies també a la col·laboració que ens ha prestat l'empresa Somsuc (ex Suquet), del valler Pere Serra"  ha indicat el regidor en tancar la campanya avui a l'hora de dinar en la Falla La Via.

El candidat de Tavernes per Compromís, Josep Llàcer, que ha estat present en el desenvolupament de la campanya i durant el repartiment de suc ha assenyalat que "Compromís promou accions positives en benefici dels productes valencianes, sempre amb una finalitat ben clara: la defensa de la nostra terra i en aquest cas del llaurador i els productes valencians"

 

 

 

La campanya, realitzada a iniciativa de la regidoria d'Agricultura, ha repartit en tres dies mols litres i litres de suc de taronja procedent dels camps vallers i ho ha fet majorment en horari de matí i mentre les falles efectuaven els jocs i activitats dedicats als fallers i falleres infantils. L'objectiu segon era també fer vore als menuts que el suc de taronja és agradable i saludable, a més de representar una important aportació vitamínica, en especial de la C.

Però realment no han sigut els xiquets i xiquetes els únics beneficiaris, i són molts els pares els que han acompanyat els menuts amb la degustació, i molts d'ells han felicitat als regidors de Compromís per dur a cap iniciatives com aquestes "tan sucoses i dolces", com li indicava un pare al regidor Emili Enguix.

 

 
 

La campanya ha tingut molt bona acollida tant en el món de les falles com entre la ciutadania vallera.  Es va iniciar el dijous, amb repartiment la primera a la falla Cambro, ahir divendres va ser a les falles Dula i Portal de Valldigna, i avui dissabte ha estat el torn de Passeig, Prado i la Via, que ha tanca el recorregut per les sis falles.