L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

divendres, 24 de març del 2023

"Spanish Brass" el diumenge a les 20 hores en concert a la Casa de la Cultura

 


"Spanish Brass" actuarà aquest diumenge, dia 26 en el tercer concert del cicle "Tavernes en Cambra. Festival Internacional de Música" a celebrar a les 20 hores a la Casa de la Cultura. L'entrada en taquilla serà de 3'50 euros.
 
La regidora de Cultura, Encar Mifsud, ha destacat que "és un privilegi poder escoltar a Tavernes un dels grups de cambra més dinàmics i consolidats del panorama musical internacional, guardonats l'any 2020 amb el Premi Nacional de la Música".
 
El prestigiós quintet de metall interpretarà obres de Johann Sebastian Bach, Joan Manuel Serrat, Arnau Bataller, Leonard Bernstein o Astor Piazzolla, entre altres.