L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

divendres, 17 de març del 2023

Pròxim dia 25: "La Valldigna canta"!, un concert d'ajuda a les víctimes del terratrèmol de Turquia i Síria

 

El dissabte 25 de març,  a les 19:30 hores, tindrà lloc a la Casa de la Cultura un concert solidari a benefici de les víctimes del terratrèmol ocorregut a Turquia i Síria.

"𝙇𝙖 𝙑𝙖𝙡𝙡𝙙𝙞𝙜𝙣𝙖 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙖" és una iniciativa organitzada per la coral "Quinzedemarç" en la qual hi participen les cinc corals de La Valldigna, tal com podeu llegir en el cartell d'informació.

La finalitat d'aquest concert és recaptar ajuda econòmica destinada a les Càritas d'aquests països, ajuda que serà remesa directament a través de Càritas Internacional.

El preu d'entrada a aquest concert solidari serà de 5 euros.