L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 24 de març del 2023

Campanya "A falles, taronges de Tavernes": Més de 1.300 gots de suc procedents de 400 kg de taronges repartits en falles.

 
 
La iniciativa "A falles, taronges de Tavernes"  duta a cap per la regidoria d'Agricultura, que dirigeix Emili Enguix de Compromís, ha estat considera com a un èxit. En col·laboració amb l'empresa local "Somsuc" s'han repartit durant tres dies més de 1.300 gots de suc de taronja de Tavernes durant les falles, procedents de més de 400 kg de fruit criat i collit dels camps vallers.
 
 
 
 
 
 
 
 
El regidor d'Agricultura, Emili Enguix, ha assenyalat que "la iniciativa ha tingut una acollida molt bona entre la població, especialment entre les i els més menuts; els van encantar les taronges gustoses del productor local Pere Serra. Seguirem promocionant la taronja vallera i els hàbits de vida saludable amb futures accions".
 
 
 


La campanya, es va realitzar en horari de matí i mentre les falles efectuaven els jocs i activitats dedicats als fallers i falleres infantils. L'objectiu segon era també fer vore als menuts que el suc de taronja és agradable i saludable, a més de representar una important aportació vitamínica, en especial de la C. Però no foren només els xiquets i xiquetes els únics beneficiaris, i són molts els pares els que han acompanyat els menuts amb la degustació, i felicitaven la iniciativa.