L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dimarts, 28 de març del 2023

Dissabte 1 d'abril: "I Simpòsium - La Dependència un repte creixent" a la Casa de la Cultura

 

L'Ajuntament de Tavernes, a traves de la Regidoria de Serveis Socials que presideix la regidora de Compromís Noe Alberola, coorganitza amb l'ONG Solidaritat amb el Tercer Mon Tavernes i l'Associació Humanitat Nova Espanya el pròxim dissabte, dia 1 d'abril, el "I Simpòsium: La Dependència, un repte creixent". El simpòsium es desenvolupara en el Saló d'Actes de la Casa de la Cultura a partir de les 10 hores del mati. 

Són diversos els objectius del mateix:

* Afrontar algunes de les situacions que creen dependència i limiten l’autonomia de la persona en les seues diferents dimensions.
 
* Donar resposta des d’una perspectiva centrada en la persona, a alguns dels problemes que es plantegen: ètics, de relació, vulneració de drets, descarti, abandonament...
 
* Proposar als professionals una actitud cada vegada més humanitzadora davant les persones dependents i els seus cuidadors.

S'abordaràn dins de la temàtica general diverses qüestions com el cicle de la dependència, la malaltia crònica, la diversitat, la superació, el dret a una vida independent, viure amb l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA), l'esport adaptat o la resposta social.