L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 23 de març del 2023

La regidoria de Sanitat convoca a les associacions per valorar i prioritzar actuacions de "Xarxa Salut"

Xarxa Salut: Tavernes camina amb col·laboració amb el Centre de Salut

La regidora de Sanitat i Polítiques Saludables  de Tavernes, Mònica Palomares, de Compromís, ha convocat a diverses associacions de la ciutat per efectuar una valoració de les activitats dutes a cap en l'estratègia del programa  "Xarxa Salut" de Tavernes. La convocatòria es per avui dijous, dia 23 de marça a les 18'30 hores en el Braç Treballador.

Mònica Palomares ha assenyalat que "per millorar la qualitat de vida de la població de Tavernes, hem de continuar amb el desenvolupament de l’estratègia "XarxaSalut" al nostre municipi i amb un objectiu de promoure l’equitat en salut i crear entorns afavoridors de conductes saludables".

 

La convocatòria a les associacions "té com a objectiu validar la diagnosi i prioritzar els factors més importants de la mateixa. Per tant la participació de les associacions es fonamental: hem d'escoltar la diversitat de veus que conformen la realitat del nostre poble per millorar, perquè que totes les veïnes i veïns puguen guanyar en salut i benestar" indica la regidora Mònica Palomares en la convocatòria.

 

XarxaSalut: sessió de formació del personal i equips tècnics de l’Ajuntament

 

 

Tal com hem informat al llarg de la legislatura, Tavernes  forma part de “XarxaSalut”, l'estratègia de salut pública que reforça i treballa la coordinació de l'acció local en matèria de salut. Està formada pel conjunt de municipis valencians adherits al “IV Pla de Salut” valencià, i té com a compromís principal desenvolupar accions de promoció de salut local a través de bones pràctiques que faciliten mesures de salut en l'àmbit local.