L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 6 de març del 2023

El Centre Excursionista va celebrar ahir la tradicional Marxa Travessera Alzira-Tavernes

 

 

El Centre Excursionista va realitzar ahir la tradicional Marxa Travessera Alzira- Tavernes, amb un recorregut que va des de la font del Garrofer en Alzira, i seguir pel barranc de la Casella  fins a la font de la Sangonera després de passar per la font del Barber. El itinerari continuaria després pel sender del Amoladors fins arribar ja de vesprada a Tavernes.

 

 

 

 

 

Aquesta marxa és una de les clàssiques del CETV, i s'ha dut a cap tots els anys des de la fundació de l'entitat, fa ara 51 anys, llevat d'algun any per motiu de l'oratge. Enguany han estat sobre 60 els marxadors i marxadores que hi han participat, els quals han pogut gaudir d'una jornada muntanyera,  facilitat pel bon oratge que es va gaudir ahir diumenge.

 

 


La "Marxa Travessera" és una activitat oberta on participa gent de totes les edats, des de xiquets fins a persones majors. És per tant una bona ocasió perquè els fills i les filles acompanyen els pares més joves del Centre Excursionista i així serveix d'introducció en el món del muntanyisme i de l'estima a la natura.

A la vesprada els marxadors en arribar a la seu del CETV tenien preparat una xocolatada: calia recuperar forces.

 Pròximes activitats de la Setmana Muntanyera

- 8 de març: A les 20:00h  xerrada espeleològica a càrrec dels membres d’aquesta secció a la seu social.

- 9 de març: A les 20:00 tindrà lloc l’acte de observació astronòmica, a la plaça de Rafael Chirbes (Casa Cultura). Aquest acte es possible gracies a la col·laboració  de l’Agrupació Astronòmica de la Safor.

- 10 de març: A les 20 hores assemblea general de socis. En acabar l’assemblea general tindrà lloc l’assemblea extraordinària per composar la nova junta directiva.

- 11 de març a les 14:00 celebrarem un dinar social per a tots els voluntaris i col·laboradors a càrrec del CETV a la seu social.