L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 26 de març del 2023

L'Ajuntament inicia aquesta nit la millora i renovació de la pintura dels senyals viaris

 
 
 
Aquesta nit, i tal com ha estat habitual els darrers anys, abans que arribe l'estiu i coincidint amb el bon oratge l'Ajuntament inicia els treballs de renovació de la pintura del senyals viaris del carrer del municipi.
 

Al llarg de les pròximes setmanes es pintaran les senyalitzacions horitzontals i els passos de vianants més desgastats pel pas dels vehicles per tal de millorar la visibilitat i la seguretat viària al casc urbà.

 

Aquest treballs, com també és habitual i per tal d'evitar molèsties en la circulació, es duran a cap en horari nocturn i estran coordinats per la Policia Local.

Fotos: arxiu