L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 de març del 2023

La Policia Local de Tavernes captura dos lladres buscats per la INTERPOL

 

 

Agents de la Policia Local de Tavernes van poder detindre fa uns dies dos fugitius buscats per la Interpol, segons publica el diari Levante-EMV. Els agents de la Polica Local havien acudit a un avis de robatori en una finca del passeig del País Valencià.

Els agents van poder detindre els sospitosos quan baixaven per l'ascensor, amb amb guants negres i auriculars, cosa que va sospitar els agents pel comportament que no era normal. Pensant si serien els lladres, els agents escorcollaren els dos homes i els van intervindre  or, tres telèfons mòbils, claus falses i altres objectes com un martell i plàstics per a forçar portes.

El diari conta que els agents van procedir a la detenció, i els arrestats els van mostrar dos carnets d’identitat romanesa i un permís de conducció, però un dels agents va sospitar que foren falsos,  i després de l'atestat van ser dut a la  Guàrdia Civil de Tavernes, on es va poder saber que la documentació dels dos arrestats era falsa, que disposaven  d’una ordre internacional de detenció per INTERPOL i que eren buscats a Bucarest (Romania), amb la qual cosa ingressaren a presó a l'espera de ser extradits al seu país d'origen.

La ràpida intervenció de la Policia Local de Tavernes, segons indica el diari, va fer possible que s'aclarira el robatori i es posarà a disposició judicial els malfactors.