L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 9 de març del 2023

Compromís presenta la llista electoral completa per al 28 de maig

 

Compromís Tavernes ha donat a conéixer la llista completa per a les eleccions municipals del 28 de maig en un acte intern de partit i dedicat als militants i als mateixos candidats. El candidat a l'alcaldia, Josep Llàcer, va presentar els components de la llista amb la qual concorrerà a les eleccions amb la voluntat de guanyar-les i mantindre l'alcaldia. La meitat dels 10 primers llocs, com indicava Llàcer, són cares noves. 

1. Josep Llàcer Gandia
2. Encar Mifsud Estruch
3. J. Enrique Cuñat Verdú
4. Noelia Alberola Elena
5. Juanjo Tur Pineda
6. Fina Vercher Tió
7. Laura Clar Brines
8. Juane Santos Juanes Ibáñez
9. Andrés Gutiérrez Grau
10. Ana Belen Hernández Brines.
11. Melina Sala Climent
12. Joaquin Felis Alberola
13. Ingrid Julieth Cárdenas Zapata
14. Rixar Mifsud Pons
15. Isabel Chover González
16. Alba Fayos Mogort
17. Salva Gil Estruch
18. Emili Enguix Gimeno
19. Mònica Palomares Bixquert
20. Sergi González Frasquet
21 Angi Llinares Asunción
22. Bea Ferreres Gil

El candidat per Compromís ha agraït la implicació de totes i tots els candidats en un treball que, com indicava, continuarà en benefici de la ciutat, al temps que feia un menut repàs del que ha estat el govern de Compromís en les darreres legislatures.

 

Josep Llàcer ha recordat com en el 2011 es van trobar amb un Ajuntament que, entre préstecs bancaris, factures pendents, deutes amb Diputació i tresoreria en negatiu,  tenia un deute total de 27 milions quan ara només se'n deuen 3, és a dir la novena part del que va deixar el govern anterior del PP.  En aquest punt, assenyalava que això és el fruit de anys de bona gestió del pressupost municipal, on indicava que en aquests 12 anys l'oposició mai no ha presentat cap esmena ni alternativa als mateixos.

El candidat de Compromís remarcava que Compromís ha governat i governarà sempre per a tot el poble, sense partidismes ni favoritismes.  Va recordar algunes de les actuacions en la millora de carrers, parcs infantils, parcs de barriada del Cambro i Cantalot, el vial perimetral i el col·lector en la platja, l'adequació de la zona de la torre de guaita, entre altres, per encoratjar als futurs regidors de Compromís a treballar per Tavernes, a fer possibles les propostes i engegar-ne d'altres que ells proposen.

 


Llàcer remarcava que, com ve essent habitual, Compromís és el primer partit que presenta les seus propostes per a Tavernes i ací feia una referencia als altres partits, on citava qui hi candidata que en 8 anys de regidora no ha presentat mai cap proposta ni projecte per Tavernes i hi ha altra que quan està en el poble es dedica només a fer sessions fotogràfiques.

 

El candidat passava a continuació a presentar el denominat "Decàleg Municipal, amb propostes per a quatre anys de millores i seguir fent de Tavernes un poble referent en valors i qualitat de vida". Dins d'aquests 10  punts cal citar:

- la creació d'una Comunitat Energètica Local i un programa de "Cobertes Verdes", 
- l'impuls de la "Marató de la Via Verda" entre Carcaixent-Alzira-Tavernes que impulse també el turisme entre comarques
- la creació d'un Espai Polivalent Faller per als actes de falles, la millora en la gestió dels tràmits administratius.
- la creació d'un Centre Social Transversal, del qual informava els estudis i finançament estan molt avançats
- la creació d'un auditori per a actes musicals en el Parc de la Torre de Guaita
- la instauració d'un sistema de vigilància rural, potenciat amb drons i amb els  nous vehicles ja posats a disposició dels agents
- Impuls al programa de control de plagues que facilite l'Agricultura ecològica
- Potenciar la industria a Tavernes, com s'ha fet en el Polígon el Golfo.