L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dimarts, 7 de març del 2023

Lluita contra el morrut roig en les palmeres de l'Avinguda de la Marina, a la platja


L'empresa concessionària de la jardineria i zones verdes del municipi i la platja, Agricultoes de la Vega SA, efectua treballs de manteniment i millora de les palmeres en la platja.  
 
 
 
 

Els operaris estaven avui treballant en l'Avinguda de la Marina per tal d'aplicar el tractament a les palmeres contra el morrut roig. Un treball que s'ha d'efectuar amb ajuda de maquinària i en alçada perquè els treballadors han de ser elevats fins a la copa de l'estípit per tal de poder aplicar el tractament contra l'insecte.