L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 1 de març del 2023

Tavernes ha rebut vora 1'4 milions de la Diputació per a distintes obres municipals


L’Ajuntament ha rebut vora 1,4 milions d’euros en ajudes dins del Pla d’Inversions 2022-23 (830.000 euros) i del Fons de Cooperació Municipal de l’any 2022 (560.000 euros) de la Diputació de València.   

El consistori valler actualment prepara distintes obres, i el diputat d’Hisenda, Vicent Mascarell, ha visitat l’Ajuntament per a saber-les així com les dutes a cap amb l’anterior Pla d’Inversions, entre les quals podem citar la millora d'un tram del carrer Calvari (foto superior), la reurbanització dels carrers Sant Roc i Immaculada (foto de davall) i la construcció de l’espai InfoJove o la renovació integral de parcs infantils de la platja i el poble.

 

 

L’alcalde de Tavernes i regidor d’Hisenda, Sergi González, ha agraït les subvencions i ha destacat que eixes subvencions gestionades per l'Ajuntament han servit els últims anys per millorar infraestructures, la via pública o els serveis que oferim a la ciutadania.