L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de març del 2023

L'Ajuntament, a través de la regidoria de Foment, millora l'accessibilitat a l'entrada del cementeri



L'Ajuntament de Tavernes ha dut a terme obres de millora de l'accessibilitat en l'entrada al cementeri municipal dins del programa de millora de carrers en el poble i platja.

 

 

El regidor de Foment Local i Obres Públiques, Josep Llàcer, de Compromís, ha destacat que amb aquesta obra "s'ha completat la primera de les actuacions establertes dins del pla de millora de l'accessibilitat en els carrers del poble i la platja que durem a terme en els pròxims mesos".

 

 L’alumnat de l’especialitat d’obra i pintura del taller d’ocupació 'Millorem l'entorn de Tavernes V' ha estat l'encarregat de dur a cap els treballs, ara ja finalitzats, de millora de l’accessibilitat en les voreres de l’encreuament entre el carrer Monestir de la Valldigna i el camí la Dula.