L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 31 de març del 2023

La Policia Local i la Guàrdia Civil detenen dos autors de molts robatoris a Tavernes

 

Fotografia: Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut als autors de diversos robatoris comesos en habitatges habitats mitjançant claus mestres o similars. La detenció es va produir després de l'avís per un suposat robatori amb violència en un habitatge de Tavernes, on es van personar patrulles de Policia Local vallera qui realitzen detenció dels dos autors quan tractaven de fugir del lloc dels fets. Se'ls va intervindre efectes que pogueren haver sigut sostrets de l'interior de l'habitatge, a més de 15 claus mestres fabricades a mà, amb els seus respectius acobles i un pot contenint tires d'alumini per a la impressió de l'interior dels panys. 

Entre els efectes intervinguts que portaven els detinguts es trobaven: guants, cartera que tenia 285 euros i una altra cartera que guardava 100 euros, pot contenint 116 tires d'alumini, 15 fulles de claus mestres, nou claus de mostra, tres làmines d'estany, una clau de turisme, una clau hexagonal, dues ulleres de sol, un telèfon mòbil, un rellotge daurat i una guardiola amb diners a l'interior.

Els agents de la Guàrdia Civil es van personar  en el lloc, procedint a la cerca i confiscació del vehicle d'alta gamma que havia sigut utilitzat pels autors, en el qual s'aprehenen diferents objectes, entre els quals destaquen diners, diferents eines, guants i una caixa metàl·lica amb imant, la qual seria utilitzada per a ocultar els objectes sostrets, així com les claus mestres que usaven per a accedir als habitatges.

Les víctimes del robatori amb violència, la propietària de l'habitatge i el seu pare, van haver de ser traslladats al centre mèdic de Tavernes. Posteriorment, la propietària va haver de ser traslladada a l'Hospital de Gandia, on va romandre en observació durant tot el dia dels fets, a conseqüència de les lesions patides.

El autors foren reconeguts per les víctimes sense cap gènere de dubtes. Així mateix es va realitzar lliurament d'efectes sostrets als seus legítims propietaris. S'ha pogut comprovar que els autors, de nacionalitat russa, es desplaçaven des de la localitat d'Alacant en un vehicle pertanyent a un tercer company de la mateixa nacionalitat, que no ha pogut ser localitzat de moment Per la seua situació irregular a Espanya s'ha  donat compte a la unitat d'estrangeria de CNP, qui ha obert l'expedient d'expulsió.

Els detinguts són dos homes, de 32 i 45 anys i de nacionalitat russa, als qui se'ls atribueixen un total de set delictes: robatori amb violència i intimidació, robatori amb força en les coses i lesions. El valor del sostret, entre joies i diners en efectiu, ascendiria als 85 000 euros.

Després de passar a disposició judicial, el Jutge va decretar l'ingrés a la presó per a tots dos detinguts. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Sueca. 

Extractat nota de la G.C.