L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 5 de març del 2023

El Centre Excursionista inaugura la 51a Setmana Muntanyera i dóna a conéixer els guanyadors del Concurs Social de Fotografia



El Centre Excursionista de Tavernes va inaugurar ahir la "51a Setmana Muntanyera" en un acte que va tindre lloc en la seu del carrer Sant Pere, i que va servir per lliurar els premis del "Concurs de fotografia social". 
 
 
 

El president de la entitat, Vicent Felis, va obrir l'acte amb unes paraules on ha recordat la gran activitat desenvolupada al llarg de l'any que ha estat el del 50 aniversari de l'entitat, i com tot aquest treball es va recollir en un llibre "Retrobem les nostres arrels", amb una edició de 700 exemplars, amb un vídeo a partir de les fotografies de la nostra ciutat. També va fer esment d'activitats com el "Trail de Les Creus", o el campionat d'Espanya de Marxa Nòrdica, al temps que remarcava l'escola per a xiquets i xiquetes d'escalada i marxa nòrdica, cosa que permetrà el relleu generacional.


 
Per la seua banda l'alcalde de Tavernes, Sergi González i la regidora d'esports, Lara Romero, van agrair al CETV el gran treball que efectua i feren un repàs de les activitats anuals. L'alcalde va afirmar que ja no trobava més ja qualificatius per posar a tota la tasca esportiva, social i cultural que efectuen en favor de Tavernes.
 

 Concurs social de fotografia.

 


L'acte va continuar amb la inauguració de l'exposició de fotografies del concurs social, on un any més es va quedar reflectit amb imatges de gran qualitat i actualitat l'activitat del club. Ací va ser el president de la secció, Enric Marco, qui va donar a conéixer els guanyadors d'enguany. Ací us oferim el nom i la fotografia guanyadora
 
 
 

Va acabar recordant que dijous, dia 9, a partir de les 20'00 hores, hi ha una observació astronòmica en la plaça de Rafael Chirbes, amb la participació de l'Agrupació Astronòmica de la Safor.

Pròximes activitats

Avui diumenge el CETV celebra la tradicional Marxa Travessera, amb desplaçament fins a la font del Garrofer en autobús, per continuar després pel barranc de la Casella fins a la font de la Sangonera. La tornada serà per la senda dels dels Amoladors.

Les activitats continuen la setmana vinent:

- 8 de març: A les 20:00h  xerrada espeleològica a càrrec dels membres d’aquesta secció a la seu social.
- 9 de març: A les 20:00 tindrà lloc l’acte de observació astronòmica, a la plaça de Rafael Chirbes (Casa Cultura). Aquest acte es possible gracies a la col·laboració  de l’Agrupació Astronòmica de la Safor.
- 10 de març: A les 20 hores assemblea general de socis. En acabar l’assemblea general tindrà lloc l’assemblea extraordinària per composar la nova junta directiva.
- 11 de març a les 14:00 celebrarem un dinar social per a tots els voluntaris i col·laboradors a càrrec del CETV a la seu social.