L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

diumenge, 26 de març del 2023

La consellera d'Educació, Raquel Tamarit, lliura a Vicent Martínez el "Premi Valldigna" en la celebració del Dia de la Valldigna

 

 

Avui ha tingut lloc l'acte institucional del Dia de la Valldigna, que ha comptat amb la presència de la  consellera d'Educació i Cultura, Raquel Tamarit. En el seu transcurs, se li ha lliurat el "I Premi Valldigna" a Vicent Martínez Sancho, en representació de la ciutadania valldignenca, que tant va treballar a la dècada dels 70/80 del segle passat per impulsar la recuperació i paralització de la desfeta del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna per als pobles de la nostra comarca. 

 


 

 

  L'acte ha comptat amb la presència dels alcaldes de les poblacions de la Valldigna, a més del Secretari Autonòmic de Cultura, Ximo López, i la Directora General d'Innovació Educativa, Reis Gallego. 

 

 

L'acte de cloenda ha comptat amb la presència de la Nova Muixeranga d'Algemesí, que ha tingut una actuació molt aplaudida pels assistents.