L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 17 de març del 2023

L'Ajuntament, amb la col·laboració de "Somsuc", ofereix suc de taronga de Tavernes durant les activitats infantils de falles


Ahir es va iniciar la campanya iniciada per l'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d'Agricultura, dirigida per Emili Enguix, de Compromís d'oferir suc de taronja durant les activitats infantils que les sis falles valleres ofereixen als fallers i falleres infantils. 
 
Una campanya que, segons ens ha confirmat el regidor Emili Enguix, es va iniciar per  la falla Cambro, on el mateix regidor i el candidat de Compromís, Josep Llàcer, estigueren presents i pogueren comprovar la bona acollida i els comentaris positius dels vallers.
 
 
Avui està previst que el carret de l'empresa Somsuc (ex Suquet) que dirigeix el valler Pere Serra es  trasllade a les falles Dula i Portal amb l'oferiment gratuït de suc, per a continuar demà amb la resta de falles, Via, Passeig i Prado. 
 
"L'objectiu és promocionar el nostre producte per excel·lència i els hàbits de vida saludable, oferint sucs de taronja vallera a la ciutadania i als i les visitants que venen a Tavernes durant les Falles" era l'explicació que oferia el regidor de Compromís sobre la campanya.
 
 
I formes i maneres de promocionar els hàbits de vida saludable, i més encara entre el nostre jovent, hi ha moltes però sense dubte és també a través de la taronja, un producte nostre, de qualitat, i on no anem ara descobrir els seus valors nutricionals.
 
Un bon got de sucre, i amb taronges de Tavernes, sense dubte de les millors del Món. Ja ho diu la lletra de la "Malaguenya de Tavernes"
 
 A Tavernes donen fama
les taronges de l'Ombria,
les freses de roig amb grana,
les platges d'arena fina
i les creus de la muntanya. 
 
 tal com la va enregistrar en 1950 el musicòleg nord-americà Alan Lomax

.