L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 de març del 2023

El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, i el sector industrial i comercial de Tavernes escenifiquen l'acabament del Polígon Industrial El Golfo


Avui és un gran dia per a Tavernes: la ciutat celebra la recepció i posada en marxa del nou polígon industrial El Golfo, una realitat que beneficia la nostra ciutat i tot el teixit econòmic, i que arriba després d'anys de gestions, esforços i treball del govern de Compromís, i molt en especial del regidor d'Urbanisme Josep Llàcer. Ha estat en el seu conjunt un acte dels més importants que ha celebrat la nostra ciutat pel seu significat, i més pels 20 anys que ha durat l'obra per la mala planificació i gestió inicial del PP, el govern del qual va aprovar i iniciar el 2003 les obres
 
El conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, i la directora de gestió de recursos humans i planificació de l'IVACE, Jacinta Rubio, junt a l'alcalde, Sergi Gonzàlez,  membres del consistori, responsables d'Iberdrola, de l’urbanizadora Calviga, dels empresaris i indústries locals han estat presents en l'acte que ha tingut lloc en les naus d'ALPESA i que ha volgut escenificar que les obres de l'electrificació del Polígon Industrial El Golfo, i per tant el mateix polígon, estan acabades.
 

 

El regidor d'Urbanisme, Josep Llàcer, que ha estat l'encarregat d'explicar tot el procés d'anys fins aconseguir que el nou polígon siga una realitat, ha confessat en el seu parlament que des del moment que l'alcalde Jordi Joan el va nomenar responsabilitat l’àrea d’Urbanisme en el govern de Compromís va assumir com a prioritat solucionar el problema de l’electrificació. 

I ací ha recordat que, junt a l'alcalde Jordi Joan, van ser molts anys de gestió i telefonades a Madrid i a la Conselleria de la Generalitat, nomes amb l’objectiu concret que Tavernes poguera gaudir de 122.000 metres de nou sol industrial i que les empreses instal·lades pogueren créixer, i que se n’implantaren de noves a la ciutat, tot per un futur millor per Tavernes i la Valldigna. 

 El regidor considera que l’objectiu està aconseguit i que la clau de l’èxit havia estat "la constància, la perseverança i la continuïtat. Sense això no seria possible concloure un procés, encallat durant molt de temps per una mala planificació i gestió inicial".

 




Sobre aquesta tardança, el regidor en nom de l’Ajuntament i el propi demanava disculpes i agraïa l'aguant dels empresaris mentre se solucionaven els problemes i reconeixia l'estima i compromís per Tavernes en liderar cadascú el seu sector, amb innovació mentre han creat molts llocs de treballs estables i de qualitat, i que confiava amb el nou polígon a partir d'ara en siguen molts més. Perquè com afirmava "Tavernes és indústria i, amb ella, hi ha sempre emprses i treball al nostre poble".

Molt emotiu el record que Josep Llàcer ha tingut de Pilar Sánchez Mena (qepd), la fundadora d'ALPESA on tenia lloc l'acte protocol·lari, sempre amb un somriure a la seua cara i afirmava que avui, des del mes enllà, segur que estarà ben contenta en vore com finalment s’ha acabat la urbanització i aquella empresa que ella va crear el 1987 podrà seguir creixent i mantenint el lideratge que té al sector. 

 

 

L'alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, ha fet un reconeixement public del treball realitzat pel regidor Llàcer i ha agraït al conseller el seu interés pels temes de Tavernes, mentre el conseller Rafa Climent ha destaca la importància de l'electrificació del polígon i la recepció de les obres perquè obri nous camins a les empreses a l'hora de demanar subvencions, amb la qual cosa es beneficiarà la industria vallera. 

No cal ni dir que la realitat del nou polígon industrial obri nous camins a empreses que, com ALPESA, estan instal·lades en el polígon i que ara podran creixer i ampliar instal·lacions, sense oblidar Clava Denia que té previst una zona logística.