L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 13 de març del 2023

L'alcalde Sergi González, en nom de l'Ajuntament, ha firmat els convenis de col·laboració amb les entitats, associacions i ONGs locals

 

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, de Compromís, ha firmat aquesta vesprada els convenis de col·laboració de l'Ajuntament amb les entitats i associacions local. L’import de les subvencions previstes per a l’exercici 2023 és de  396.643,19 euros euros de fons propis de l’ajuntament i que es destinen a donar suport a activitats municipals. 

Sergi González, ha agraït “el treball i la dedicació incansable que fa el teixit associatiu per fer de Tavernes una ciutat millor i cada vegada més integradora i participativa. Comptar amb un associacionisme fort i actiu ens permet celebrar esdeveniments de tot tipus durant tot l’any i que la ciutadania puga col·laborar en molts àmbits”. 
 

 La signatura de convenis per part de l’Ajuntament de Tavernes amb les entitats, associacions culturals, clubs esportius i ONGs locals, que estava anunciat per a les 19 hores, ha tingut lloc en el saló de plens del consistori valler i ha comptat amb la presència de regidors del consistori.

Com en anys anteriors, ha estat un acte especial per reunir als màxims representants de les entitats i associacions valleres i ser també perquè  reafirma el compromís de l’Ajuntament en la xarxa associativa de la ciutat.

 Les associacions valleres amb conveni són l’ONG Solidaritat amb el Tercer Món, Càritas Interparroquial, ACUDE, Creu Roja, Unió Esportiva Tavernes, Club Bàsquet Tavernes, Tavernes Rugby Club, Club Atletisme La Valldigna, Club Halterofília Tavernes, Club de Pilota la Valldigna, Club Colombicultura ‘La Valldignense’, Club Karate-Do La Valldigna, Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, Club Patinatge Tavernes, Club Ciclista La Valldigna, AMPA IES Jaume II el Just, Junta Local Fallera, Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, Cor de Cambra Quinze de Març, Coral Marinyén, Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, Centre Instructivo Musical de Tavernes (CIM), Associació Cultural Boixeteres de Tavernes, Junta Major Setmana Santa, Festers de la Divina Aurora, Associació Amics del Cavall, Associació Comerciants de Tavernes, Associació de Venedors del Mercat Municipal de Tavernes, Associació Animalista de Tavernes, Agrupament Escolta Valldigna, Agrupament Escolta L’Ombria, Sindicat de Regs i Associació de Caçadors San Humberto.