L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 13 de març del 2023

Som del poble: ni fem por, ni inventem res, només beneficiem Tavernes en informar de la nova delimitació de Costes que perjudica la Goleta

DPMT de la platja de la Goleta

Som del poble i ens posicionem a favor de Tavernes, no de Madrid. Per molt que diguen, quan expliquem les coses mai no fem por, ni mentim, ni inventem res: només informem. I ara mateix l'única certesa i realitat és que el Ministeri de Transició Ecològica de Madrid ha licitat el contracte perquè vol saber quines propietats de la Goleta seran incloses en el Domini Públic Marítim Terrestre (DPMT). Al final hi ha el document: incontestable.

Compromís ja ha expressat la seua preocupació perquè el govern de l'estat a través del Ministeri de Transició Ecològica va confirmar a l'alcalde Sergi Gonzàlez i al regidor d'Urbanisme, Josep Llàcer, que no anava a paralitzar la nova delimitació del DPMT. I això perjudicarà les propietats particulars de primera línia de platja. 

El Ministeri ni cas a Tavernes: ni en els esculls submarins ni en la DPMT. Portem 5 anys sense que el govern de Madrid haja fet res en benefici de Tavernes o de millora de les nostres platges. Davant això, no podem callar. Ni tampoc quan veiem què passa en les localitats on està avançada la nova delimitació del DPMT amb afecció a les propietats.  Mireu Nules, mireu Dénia.

No es pot negar l’evidència: El govern de Madrid del PSOE ha contractat els estudis tècnics (el document del final) amb un objectiu:  determinar quins terrenys privats passen a ser del domini públic en 9 platges valencianes, entre les quals hi ha la Goleta de Tavernes.

Som del poble, no podem estar a favor de les polítiques de Madrid que perjudiquen Tavernes.  Hi ha partits que ja s'han posicionat en contra de l'actuació del ministeri. D'altres encara no han dit res.  

El poble té tot el dret de saber on està cadascun dels partits, qui el defensarà. ¿Valdrà més l’interés del poble de Tavernes o l'interés del partit, de qui depenen a Madrid?. 

Per molt que diguen, quan ací expliquem les coses ni fem por, ni diguem mentides, ni inventem res: només informem. Ací teniu els documents... ¡¡¡ la nova DPMT ja està en marxa!!!.