L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 16 de març del 2023

"Promocionem els hàbits de vida saludable amb el suc de taronja vallera en les falles" (Emili Enguix, regidor d'Agricultura)

 

 
El regidor d'Agricultura, Emili Enguix, de Compromís ha assenyalat  que "volem promocionar el nostre producte per excel·lència i els hàbits de vida saludable, oferint sucs de taronja vallera a la ciutadania i als i les visitants que venen a Tavernes durant les Falles".
 
I si es vol promocionar els hàbits de vida saludable... una bona manera és fer-ho sempre a través de la promoció dels nostres productes, com és la taronja. I a més, ajudem als nostres agricultors, els de Tavernes, perquè la promoció es fa amb taronges de Tavernes, la millor de la terreta i ben dolces, i per tant sense necessitat de sucre per endolcir-la.
 
I això és el que ha posat en pràctica la regidoria d'Agricultura, que presideix Emili Enguix, de Compromís, en una iniciativa per aquestes falles: oferir suc de taronja als sis casals mentre tenen lloc les activitats infantils entre avui i dissabte.

Per tant  en aquestes falles hi haurà taronjada gratuïta per a totes i tots, i amb l'us de les taronges del productor local Pere Serra (de l'empresa Somsuc)  als sis casals fallers durant les activitats infantils del 16, 17 i 18 de març.