L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dimarts, 7 de març del 2023

PLE DE MARÇ 2023: L'Ajuntament aprova les subvencions a entitats i associacions per enguany: La relació i quantitat assignada

 

El consistori de Tavernes va aprovar per unanimitat en el ple d'anit el Pla Estratègic de Subvencions de l'Ajuntament de Tavernes per al període de 2023-2025. La proposta naixia de la regidoria d'Hisenda, de la qual es responsable l'alcalde Sergi Gonzàlez, de Compromís, i es detalla la previsió de subvencions a les entitats i associacions de Tavernes per a desenvolupar les seues activitats.

El document del ple confirma que l’import  per a subvencions corrents pressupostat per a l’any 2023 és de  396.643,19 euros euros dels fons propis de l’ajuntament i que es destinen a donar suport a activitats municipals.  

L’import de les subvencions previstes per a l’exercici 2024 i 2025 és el mateix, no obstant com s'indica en la proposta presentada per l'alcalde i aprovada per unanimitat "l’Ajuntament actualitzarà anualment el contingut del Pla" i així anirà adequant-lo a futures necessitats de les entitats i associacions locals.

Aquesta es la relació d'entitats i associacions beneficiades i l'import aprovat anit: