L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 9 de març del 2023

La Regidoria d'Igualtat i Dona reconeix en un homenatge la tasca de les dones presidentes d'associacions de Tavernes

 

La Regidoria d'Igualtat i Dona de l'Ajuntament de Tavernes va efectuar ahir, durant els actes commemoratius del 8 de març, un emotiu reconeixement per tal de posar en valor les dones presidentes d'associacions i entitats de la nostra ciutat, les quals han tingut i tenen un important paper i una llarga trajectòria en l'associacionisme de Tavernes

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d'Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, de Compromís, la corporació municipal i totes i tots els presents van destacar la tasca de les cinc valleres en la lluita per la igualtat i en enfortir el teixit associatiu valler i les van dedicar un fort aplaudiment.

 

 

La regidora  Noe Alberola ha expressat que amb aquest acte es trona una miqueta del que elles han donat, tantes i tantes vegades per Tavernes i es posa en valor la gran tasca realitzada per l'associacionisme. "Elles visibilitzen a tota la resta de dones que formen part del teixit associatiu de la nostra localitat. Són el ml motor d'una gran part dels esdeveniments que duem a cap des de la Regidoria d'Igualtat i Dona. Sempre estan i han estat disposades a tirar una mà, en un treball impagable i molt necessari, any rere any, aportant el seu granet per fer més gran Tavernes, per fer una societat millor".

L'acte va tindre lloc en el Braç Treballador, el "cor de la ciutat" com el qualificava la regidora de Compromis i, per tant, varen rebre una forja simbòlica del cor la ciutat, com a present i una rosa eterna, en reconeixement a tot eixe temps que han regalat a Tavernes en cadascuna de les lluites que han liderat.

 

Carmen Gómez, presidenta de l'Associació de Familiars Víctimes del Franquisme Fossa 112 

 

Mª Luisa Grau, presidenta de l'Associació de Veïns i Veïnes de Tavernes

 
Mª Ángeles Gimeno, presidenta durant molts anys de les mestresses de casa Tyrius 

 


Encarnación Carrión, presidenta de l'AECC Tavernes

 

Mª Jesús SantosJuanes, presidenta de l'ONG Solidaritat amb el Tercer Món.