L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dijous, 30 de març del 2023

L'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Obres Públiques, inicia els treballs d'adequació de les platges de Tavernes

 

L'Ajuntament de Tavernes, a través d'una actuació de la regidoria de Serveis Públic, que dirigeix la regidoria de Compromís, Noelia Alberola, ha iniciat els treballs treballs d'adequació per a deixar enllestides les platges de Tavernes abans de la Setmana Santa.
 
 
 
 
 Els operaris de la Brigada Municipal treballen aquests dies en la col·locació, anivellament i condicionament de les passarel·les i també en la revisió i posada en funcionament de tots els rentapeus, cosa que fan conjuntament amb els operaris de l'empresa que presta aquest servei.
 
 
 
 
 La regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, destaca que "la Brigada Municipal està fent un gran treball per a deixar en les millors condicions possibles les platges valleres, perquè totes i tots puguem gaudir-les amb l'arribada del bon temps i les vacances de Pasqua".