L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dimecres, 15 de març del 2023

L'Escola d'Adults Bolomor crema la seua falla

 

 A primeres hores d'aquesta nit, de dimecres,  una nit en cert aspecte amb molt bon oratge,  ha tingut lloc la “crema” de la falla elaborada pels alumnes de l'Escola d'Adults "Bolomor". El monument, com ve essent habitual, s'havia plantat a la plaça de l’escriptor Rafel Girbes, davant la Casa de la Cultura, i al final de la vesprada abans de fer-se fosc ha anat reunint una gran quantitat de veïns i veïnes, majorment alumnes de l'escola i familiar.  El període preelectoral en que ens trobem també s'ha fet notar i molts candidats a futurs regidors de la pròxima corporació han acudit a l’acte. 

 

 

 
La disparada de un castell de focs d'artifici ha donat lloc a l'acte de la crema, que ha continuat amb l'encesa de la falla per una traca, talment com marquen els canons. La falla ha cremat molt bé, i la intervenció dels membres de Protecció Civil ha servit perquè el canó d'aigua servira per manejar el foc i fer fàcil la crema, sense problemes. 
 
 
 
 
En acabar, l'Escola d'Adults ha servit un refrigeri a tots els assistents en el vestíbul de la Casa de la Cultura amb el tast de xocolate i bunyols.