L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 3 de març del 2023

Ja has decidit participar-hi? No t'ho penses massa perquè avui divendres és el dia de la Cursa de la Dona

 
 
La Cursa de la Dona de Tavernes és la pionera entre totes les que se celebren a la comarca de la Safor-Valldigna i arriba enguany a la seua 21a edició com a acte inicial de la programació que l'Ajuntament de Tavernes ha organitzat amb motiu de la celebració del dia "8 de Març".
 
La regidora d'Igualtat i Dona, Noe Alberola, de Compromís, a més d'animar a les dones a participar-hi en la cursa, també les anima a mostrar un any mes eixe esperit solidari tant habitual en la dona vallera i que col·laboren amb aportacions voluntàries i contribuir a millorar  la tasca que desinteressadament ASAEM du a cap al nostre poble. 
 
La regidora ha recordat que, com ja és habitual, la cursa compta amb un "Dorsal Zero" que enguany és a favor d'ASAEM, associació que col·labora amb els Serveis Socials per atendre a persones de Tavernes en qüestions de salud mental.
 
  
 
La cursa, com ja és ben sabut, no és competitiva i està anunciada per avui divendres, 3 de març, a partir de les 19'30 hores tot i que les inscripcions es podran fer des de les 18'30 hores de la vesprada a la plaça Major, lloc d'eixida i meta de la cursa.
 
Bé corrent, o caminant,  cal contribuir  i reivindicar el paper de les dones a la societat, a més de visibilitzar la salut mental.