L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dissabte, 25 de març del 2023

Avui dissabte, dia 25, concert de corals solidari en benefici de les víctimes del terratremol de Turquia i Síria


La Casa de la Cultura acull avui dissabte, 25 de març,  a les 19:30 hores, un concert solidari a benefici de les víctimes del terratrèmol ocorregut a Turquia i Síria.  "𝙇𝙖 𝙑𝙖𝙡𝙡𝙙𝙞𝙜𝙣𝙖 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙖" és una iniciativa organitzada per la coral "Quinzedemarç" en la qual hi participen les cinc corals de La Valldigna, tal com podeu llegir en el cartell d'informació.

La finalitat d'aquest concert és recaptar ajuda econòmica destinada a les Càritas d'aquests països, ajuda que serà remesa directament a través de Càritas Internacional.

El preu d'entrada a aquest concert solidari serà de 5 euros.