L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dijous, 30 de març del 2023

Poda i neteja de palmeres en la plaça de Fahd Ben Abdelaliz, a la platja.

 

L'Ajuntament de Tavernes, a través de l'empresa SAV SA concessionària del manteniment i millora de les zones enjardinades, està duent a terme, com ací hem vingut informant les darreres setmanes diversos treballs de poda i neteja de les palmeres de la platja.

 

 

Si fa uns dies informàvem de la millora en els palmeres ubicades en la zona prop del local de la Policia Local en l'Avinguda de la Marina de la platja, avui hem d'informar del gran treball que s'esta duent a cap en la plaça de  Fahd Ben Abdelaliz, coneguda popularment com a plaça del moro. Cal recordar, sempre és bo recordar les persones que han beneficiat Tavernes, que aquest jeque va prestar una gran ajuda al nostre municipi i especialment en la platja, amb donacions que permeteren reparar moltes infraestructures que havien estat destrossades per la inundació que durant setmanes va patir la platja com a conseqüència del trencament de la pressa de Tous.

 

 
 
L'Ajuntament, a través de l'empresa  concessionària del manteniment i millora de jardins i espais verds dels nuclis urbans de la ciutat i la platja, està duent a cap tasques de neteja i adequació de les palmeres, amb poda de les rames i netejar (pelar) els estípits (tronc de les palmeres), com es pot vore en les fotografies.
 
 
I aquestes tasques, com sempre passa, es du a cap amb maquines de braç articulat per pujar els operaris.