L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 28 de març del 2023

L'Ajuntament inicia la renovació de la pintura dels senyals horitzontals viaris dels carrers


 
L'Ajuntament de Tavernes ha iniciat els treballs de  renovació de la pintura del senyals viaris dels carrer del municipi, tasca que es realitza de nit per tal de no desbordar el trànsit i disminuir el perill d'unes tasques que es duen a cap enmig de la via pública. 
 
 
 
 
 
Els treballs i organització de les senyals viàries a millorar compten amb la coordinació de la Policia Local de Tavernes, i es preveu que al llarg de les pròximes setmanes es pinten les senyalitzacions horitzontals i els passos de vianants més desgastats pel pas dels vehicles tot amb l'objectiu de millorar la visibilitat i la seguretat viària al casc urbà.
 
 

Els treballs realitzats són ja evidents en el carrer Mestre Serrano, en la zona al voltant del CEIP Magraner, on s'han pintat tant els senyals horitzontals del carrer com el dels carrers adjacents. Les fotografies que publiquem ens mostren alguns del senyals millorats pel repàs en la pintura.