L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 25 de març del 2023

El Rugbi Club Inter de Tavernes es classifica per a la final del Campionat de 1a Autonòmic

 

El  R.C. Inter de la nostra ciutat ha guanyat per 28-6 al Club Rugbi UCV de la Universitat Catòlica de Valencia, amb la qual cosa el conjunt local s'ha classificat per jugar la final del Campionat de 1a Autonòmic. El partit s'ha jugat al Camp del Vergeret i ha estat seguit per molts veïns i veïnes que han gaudit del joc desenvolupat pel conjunt local. 

 

 

 

 

 

Regidors del govern de Compromís, amb el candidat Josep Llàcer, exjugador del club, han acudit al camp per animar els vallers. El nostre equip ha aconseguit ja un bon avantatge en la primera part, gràcies a una bona defensa que ha durat tot el partit i un bon atac. Els vallers no han perdut en cap moment ni l'avantatge en el marcador ni la intensitat en el joc, que ha continuat fins al final. 

 

 

 

 

 

La final es jugarà al camp de Cullera, amb bastant probabilitat la pròxima setmana, però cal que la federació indique dia i hora.