L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 7 de març del 2023

La falla Passeig aconsegueix el doblet en l'exposició del "Ninot indultat"



La falla Passeig s'ha alçat com  a gran vencedora de l'exposició del "Ninot indultat" en haver aconseguit en aquesta edició del 2023 que el jurat elegira les seues dues composicions com a mereixedores del guardó, i per tant seran alliberats del foc purificador en la nit de la Crema del dia de Sant Josep.
 
 
L'autor de la composició de la falla gran ha estat l'artista José Sanchis amb el lema "Una d'egipcis", mentre la composició de la falla infantil ha estat del'artista Juan Carlos Díaz amb el lema "Contes a la valenciana".
 
 
 
 
 
L'acte de lliurament de banderins  ha tingut lloc a  la Casa de la Cultura i ha comptat amb la presència de l'alcalde, Sergi González i la regidora de festes, Encar Mifsud, en mig d'un gran ambient faller amb representació de totes les falles de Tavernes.
 
Remes