L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 11 de març del 2023

PLE DE MARÇ 2023: Cal més serietat i veracitat a l'hora d'explicar les coses en el ple

 

No, senyora portaveu del PP, les coses no van passar com vosté va dir en el passat ple. La concentració del 15 de juliol del 2016 davant la Delegació de Govern - amb un delegat del PP, Juan Carlos Moragues-  no protestava per l'escaló de la platja. 

Vosté sap que l'escaló era un problema ja resolt, perquè l'Ajuntament anava a pagar el treball,  no la Demarcació de Costes. Es va explicar ben bé en el ple de juliol del 2016 i vosté estava present. Consulte l'acta. I si no en té prou, mire els documents que li afegim tot seguit.

  

Igual ja ho té oblidat. Vosté no va acudira la concentració. No estava allí, ni tampoc cap regidor del seu partit: no cal es busque en les fotografies de més davall. 

De fet, cap altre partit de Tavernes va anar a València a recolzar les reivindicacions d'una millora de la Goleta. Només va anar i va estar present el govern i gent de Compromís amb altres assistents, majorment ciutadans de fora de Tavernes. Molts dels que ara reivindiquen solucions i critiquen Compromís es quedaren en casa potser perquè el problema era en la Goleta, no anava encara amb ells.  

Vosté sap  - i malament si no ho sap-  que l'Ajuntament no és competent en les qüestions de la Costa. Consulte la llei del 1988. La Demarcació de Costes depén del govern de torn, aleshores depenia del PP de M.Rajoy, com ara del PSOE de P. Sánchez. L'Ajuntament en decisió sobre platges no té competències. 

Demarcació de Costes del PP no actuava.  I el govern de Compromís es va vore obligat a demanar-li permís i, damunt,  a pagar una màquina especial a l'empresa Cadersa. La Demarcació de Costes tenia la competència i havia d'haver fet el treball, no l'Ajuntament. I això vosté ho sap.

 



La concentració-protesta va exigir solucions als problemes de la Goleta, que acabara la discriminació amb Tavernes.  Es va explicar en el ple de juliol del 2016, on estava present. Llija la premsa o repasse l'acta de la sessió. L'alcalde d'aleshores Jordi Joan va explicar el motiu i l'objecte de la protesta: l’Ajuntament havia esgotat les vies de diàleg, tant amb la Demarcació de Costes com en la Delegació del Govern, i sense resultats convocava a una concentració tranquil·la però reivindicativa.

I els fets no tenen té res a vore amb el que vosté va dir en el passat ple. Serietat, senyora Palomares, que hi ha les actes del ple i les cròniques d'aquells dies. I queda ben clar que el PP de Tavernes, mentre hi havia el govern de M. Rajoy, "passava" de la Goleta i dels problemes de les nostre platges.