L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 9 de novembre del 2021

UNA BONA NOTÍCIA: Tavernes serà la seu del campionat d'Espanya de marxa nòrdica individual a celebrar el 18 de juny del 2022

 

Tavernes serà la seu del Campionat d'Espanya de Marxa Nòrdica del 2022, categoria individual, a celebrar el dia 18 de juny de l'any que ve.  El campionat d'Espanya se decidira dins de la denominada "II Prova Nòrdica Tavernes" que organitzarà el Centre Excursionista de Tavernes (CETV) i l'Ajuntament de la ciutat.

La Federació Espanyola de Muntanya i Escalada (FEDME) - la marxa nòrdica és una secció de la Federació de Muntanya - ha donat a conéixer les proves a realitzar en el 2012 i a més de Tavernes, les localitats de Vitòria, el dia 29 de maig, i la de Pontevedra, el dia 25 de setembre, seran les seus dels campionats estatals en categoria de Clubs i seleccions autonòmiques, respectivament. 

Satisfacció en el CETV i també en l'Ajuntament, on l'alcalde Sergi González ha confirmat la implicació, col·laboració i ajuda del consistori en aquesta prova remarcant que serà una bona promoció per a Tavernes. "És molt important poder acollir un campionat d'elit, perquè ens situa en el plànol estatal en una modalitat que cada dia té mes practicants".

Tal com ja hem publicat, el CETV havia preparat a consciencia tota la documentació presentada per a optar a ser seu del campionat individual, on els paratges i sendes de muntanya  de Tavernes i la Valldigna prenen gran importància en ser el recorregut de la prova. També s'han previst premis en metàl·lic als 10 classificats primers, categoria femenina i masculina, i convidar a esportistes europeus perquè siguen portaveus de la idoneïtat de Tavernes per a la pràctica de l'esport, a més d'organitzar al voltant de la prova un programa gastronòmic perquè coneguen la cuina de la Valldigna. També està anunciada una mesa rodona al voltant d'aquest esport per posar-lo en valor.

El CETV compta ja amb més de 100 voluntaris per a garantir el bon desenvolupament de la prova,  i per facilitar el bon desenvolupament, l'equip arbitral serà dotat amb e-bikes perquè facen un correcte seguiment de la prova.