L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 23 de novembre del 2021

Tavernes augmenta totes les xifres Covid-19 i tornem als pitjors nivells de la pandèmia

 
Les infeccions Covid-19 es disparen a l'alça de manera exagerada i el que és pitjor, quan anem camí del pont de la Constitució-Immaculada com a preludi de les festes de Nadal. I a Tavernes la situació no pinta gens bé.
 
I no és una afirmació a la babalà: Avui sumem 51 nou infectats i ens anem a un total de casos actius de 128, en xifres que són pràcticament iguals a quan pitjor estàvem el passat estiu. Només cal vore la gràfica que publiquem més avall. Amb aquesta xifra, el total durant la pandèmia ultrapassa els 1.800 casos, en concret 1817. 
 
La primera conseqüència és una Incidència Acumulada totalment desbocada i en línia ascendent des de fa una setmana: avui arribem a 741'86 per 100.000 habitants els 14 dies darrers, camí de 6 vegades més que la IA que té ara el País Valencià, que és de 133.  O siga molt més que el risc extrem de 250.
 
Recordem que el risc extrem comença a partir d'una IA superior als 250, i ara mateix Tavernes triplica pràcticament eixa quantitat amb eixos 741'86. Xifres per a reflexionar i tornar a extremar les precaucions. És la realitat i no la podem defugir.

En resum, si fa uns dies comentàvem que Tavernes tenia ben complicada la situació Covid-19 amb els 38 casos del passat divendres. Avui cal dir res massa més amb 51 casos nous. Hem seguit un camí ascendent en infeccions la darrer setmana i tant de bo s'ature en l'actualització de divendres. No obstant tardarem en baixar els casos actius i la IA, que en depèn directament, doncs no oblidem que un infectat ha de mantindre 10 dies de quarantena i després una PCR negativa per considerar-se lliure de la infecció. En aquesta actualització han estat 8 persones les que s'han guarit i cal dir també que no hem patit cap defunció.

La gràfica que publiquem dalt, com a obertura d'informació, ens mostra la realitat de Tavernes en els dos últims mesos i com en la darrer setmana, com se sol dir, la situació se n'ha eixit de mare.

La segona gràfica , tot seguit d'aquestes línies, abraça un període de temps més llarg, de fet durant tot l'estiu i fins ara mateix, i la simple observació ens deixa ben clar que hem tornat a la pitjor situació de l'estiu, amb xifres que s'acosten o són semblants a quan pitjor estàvem, finals de juliol i principis d'agost.

 

 
Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 
 
 
 
 

   - Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1.817   (era divendres 1.766)
Noves infeccions: 51 (el divendres 38)
Casos actius: 128  (el divendres 85)
Persones curades des de l'última actualització: 8
Incidència Acumulada: 741'86 per 100.000 habitants (era de 592'6 divendres) 
Defuncions totals: 52