L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 11 de novembre del 2021

L'Ajuntament avança en la construcció del nou col·lector en el carrer Mare de Déu de Sales


Les obres de construcció d'un nou col·lector en el carrer de la Mare de Déu de Sales avança a bon ritme. La inversió de 30.000 euros a càrrec del romanent del pressupost del 2020 i l'objectiu de les obres és  substituir l'antic col·lector que discorre per davall del carrer i alhora facilitar el desaigüe de les aigües pluvials  i eliminar filtracions i humitats a les cases dels veïns.

 

Cal indicar que l'antic col·lector a substituir  està construït amb amiant,  un material actualment no autoritzat en construcció, i a més està trencat en diversos punts del seu recorregut, amb la qual cosa, no acompleix bé la seua missió perquè per aquests trencats se'n fuig l'aigua i provoca  humitats i filtracions en les cases. 


Els veïns informaren d'aquesta circumstància a l'Ajuntament i demanaren una solució, que ara arriba en forma de construir un nou col·lector que evite problemes. Ens trobem per tant davant un cas semblant al del carrer Desemparats, on també l'Ajuntament va haver d'actuar i canviar el col·lecto d'aquell carrer que presenta problemes semblants.