L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.479
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.923

dilluns, 29 de novembre del 2021

La regidoria de comerç local Mònica Palomares es reuneix amb les associacions de comerç per preparar la campanya de Nadal


La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha mantingut una reunió amb el president de l’Associació de Comerciants de Tavernes, Juanjo Salom, i de la presidenta dels Comerciants del Mercat Municipal, Dulce Requena, amb l’objectiu d'iniciar els preparatius de la campanya de Nadal.
 
En la reunió es van proposar diverses alternatives i idees per tal de potenciar i promocionar els comerços i les compres nadalenques a la nostra ciutat, que es posaran en pràctica dins de la campana nadalenca.

Cal recordar que una ciutat amb un comerç local viu una ciutat de futur perquè els comerços a Tavernes donen vida, futur i treball, i són un dels pilars bàsics de l’economia. A més, hem de recordar que el comerç i l'empresa local està format per la nostra gent, són majorment empreses familiars amb tracte humà i de proximitat i un comerç fort, de qualitat, implica més treball i ocupació a la ciutat.