L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de novembre del 2021

Tavernes inicia sessions formatives dins de "XarxaSalut", l'estratègia valenciana que reforça la coordinació local en matèria de salut

  

Tavernes ja forma part de “XarxaSalut”, l'estratègia de salut pública que reforça i treballa la coordinació de l'acció local en matèria de salut, i com a plasmació de la integració del nostre municipi, l'alcalde, Sergi González, i la regidora de Sanitat, Mònica Palomares, han rebut el diploma que acredita Tavernes com a membre de la xarxa.

 

“XarxaSalut” està integrada pel conjunt de municipis valencians adherits al “IV Pla de Salut” valencià, i té com a compromís principal desenvolupar accions de promoció de salut local.

La Junta de Govern de l'Ajuntament, que integren l’alcalde i tinents alcaldes del govern municipal, va aprovar el passat mes de maig la integració de Tavernes en aquesta entitat on hi ha mancomunitats i municipis del País Valencià. 

 “XarxaSalut” s’ha creat amb l’objectiu principal de  treballar de forma transversal i posar en comú l'accés a recursos en matèria de conscienciació i prevenció de la salut mitjançant l’establiment d’un marc d'acció comú, on s’intercanvien bones pràctiques que faciliten mesures de salut en totes les polítiques d'àmbit local.

Sessions de treball

  

El pla d'actuació de XarxaSalut ja s’ha posat en marxa en la nostra ciutat, i en una primera sessió (fotos superiors) es va atendre la formació del personal i equips tècnics de l’Ajuntament i regidors sobre aspectes de salut per part de la Mesa de Salut, dins de l'estratègia “Tavernes saludable”.

En la segona sessió, s'ha convidat als representants de les entitats i associacions locals, que segons ha confirmat la regidora de Sanitat, Mònica Palomares, han donat una bona acollida a la iniciativa i són molts els que acudiren a eixa segona sessió, com es pot vore en les fotografies que publiquem més davall. "És un primer pas per a treballar de forma conjunta Ajuntament-ciiutadans- Salut Pública per treballar per la salut de les persones" ha remarcat la regidora de Compromís.