L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 11 de novembre del 2021

Divendres dia 12: Presentació del llibre "Tot el que mai vaig dir" - Casa de la Cultura

 

Divendres, dia 12 de novembre, a les 20 hores es presenta el llibre 'Tot el que mai vaig dir', escrit per sis valleres i vallers: Amparo Vercher, Conxa Gascón, Federico Langa, Pepa Talens, Tere Talens i Xelo Mollà.

L'acte tindrà lloc en el vestíbul de la Casa de la Cultura de Tavernes i a més dels autors/es, participaran en la presentació del llibre la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i la coordinadora del llibre, Clara Climent.

La iniciativa de fer realitat aquest poemari va sorgir en el si del Grup de Teatre del programa per a majors "Un paraigua de vida per a la gent gran" dut a cap per la Regidoria de Serveis Socials.
 
"Tot el que mai vaig dir" és un llibre de poesia sobre la vida en temps de pandèmia i els autors/es ens parlen de les vivències que experimentaven i de les experiències viscudes en el passat i que tornaven a la memòria. Una confessió de tot allò que mai van dir, del que mai es van atrevir a contar o que, simplement, ningú els va preguntar.



.