L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 21 de novembre del 2021

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: "A més de pregar cal treballar" (dita popular), però millor seria "menys criticar i més treballar"

 

“A més de pregar, cal treballar” diu una dita ben nostra i que seria, si fa no fa, l'equivalent a “A Dios rogando y con el mazo dando” castellà. La realitat és tossuda, una, dues, moltes... massa vegades, i de nou avui en tenim un nou exemple (imatge de dalt), protagonitzat pel senador de Compromís, Carles Mulet, erigit en portaveu de les reivindicacions i demandes que, ara i adés, li notifica el col·lectiu local de Compromís sobre les nostres platges.

Una més i en van... de pregunta parlamentària de Mulet en el Senat. El govern ara no se n’ha eixit per “peteneres” com en tantes ocasions i ha confirmat la licitació de la redacció del projecte que, es diu, alliberarà de tots els mals les nostres platges. Amén i que així siga.  Que no passe com en el projecte del riu Vaca, o el centre de transformació elèctrica del Golfo, eliminats pel govern del PP d’un tal M. Rajoy, quan va accedir al govern de l’Estat.

 

Una de les moltes visites de Mulet, en el centre, a les nostres platges per interessar-se dels problemes

 

La ciutadania sap de les accions i fets positius, de responsabilitat envers Tavernes i els seues problemes, duts a cap per Compromís i/o els seus representants en el Congrés o Senat. Els darrers 10 anys ací n’hem publicat molts. Davall d'aquest mateix paràgraf hi ha uns quants de recents. Només d'enguany. És molt pesat, molt cansat haver d’escoltar i de llegir manifestacions dels de sempre, la dreta local i els palmeros afins, usant la falsedat per acusar el govern municipal de no fer res. Sempre en negatiu. Al final, la ciutadania, tots i totes ens atipem, i més quan veiem que ni han fet ni fan res, mai no s'han preocupat dels problemes de les nostres platges. .

 

 

 

Preguntes i interpel·lacions - només publiquem les del 2021- de Mulet sobre les platges de Tavernes
 

És de riure comprovar com la dreta local, els acòlits i palmeros, acusen al govern municipal d'inacció. És de riure que siguen ells, que mai no han reivindicat a Madrid una solució als problemes de les platges valleres perquè  manaven “els seus” a Madrid, amb un tal M.Rajoy com a president del govern de la caixa B i no calia molestar-los, ni empipar-los. Per a la dreta vallera els  interessos del seu partit sempre han estat per damunt de Tavernes. I als fets ens remetem.   

Resposta del govern a una pregunta de Joan Baldoví sobre les nostres platges (juny 2021)

La dreta local vallera ha fet vacances en la problemàtica de la platja i ho varen palesar no recolzant ni acudint a la concentració, convocada per l’Ajuntament!,  davant Delegació del Govern el juliol del 2016. S'exigia la solució a la platja, però les reivindicacions de Tavernes no anaven amb ells. I ara volen donar lliçons, quan no governa un tal M.Rajoy a Madrid, mentre abans callaven, mai no reclamaren el projecte per a les platges, ni recuperar el projecte del Vaca, ni la subestació del Golfo, ni la depuradora, ni la reforma del Jaume II el Just, ni la millora del Camí Real, etc. Busqueu, busqueu en mocions, plens o en premsa. No hi trobareu res.

 

On estaven els regidors de la dreta local i els palmeros? Concentració davant Delegació Govern 2016

Ara, a qui volen enganyar? No tenen legitimitat després d'anys de silenci i despreocupació per les platges per acusar ningú, i menys Compromís, partit que fa anys i anys que reclama i exigeix solucions, amb denuncies constants en les Corts, en el Senat i en Costes de la greu situació de les nostre platges.

Caldria que s’aplicaren el refrany del titular amb una redacció més adient que diga: “En lloc de criticar, cal treballar”. Perquè el seu treball... ni l’hem vist ni tampoc n'hi ha!. Criticar-ho tot... sí! Ara cobrar al final de mes les dietes i indemnitzacions de l'Ajuntament, això sí!!!

Més informació:

https://senat.compromis.net/2020/07/14/compromis-reclama-coneixer-els-motius-pels-quals-costes-no-vol-estudiar-el-projecte-experimental-que-li-proposa-tavernes-per-evitar-la-regressio-litoral/