L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 22 de novembre del 2021

L'Ajuntament inverteix 223.852 euros perquè PAVASAL asfalte en els camins La Torre, Garbí, Portixol i camins1r, 2n i 3r del Vedat

 

L'ajuntament de Tavernes ha adjudicat a l'empresa PAVASAL SA l'asfaltat d'un conjunt de camins rurals del terme per un valor total de 223.852 euros en ser la millor oferta en relació calitat-preu. En un termino de 2 mesos a partir de la formalització del contracte i replanteig de l'obra, l'adjudicatària ha de finalitzar unes obres que afectaran els camins La Torre, Garbí, Portixol i  camins1r, 2n i 3r del Vedat, que  milloraran els  seus paviments, vorades i desaigües.

  

 

Aquest camins necessiten d'una reparació i millora pel  seu ús continuat, així com per les afeccions de les inclemències meteorològiques i pluges torrencials que han provocat llur degradació. Encara que una part d'aquests camins rurals són reparats per l'Ajuntament, ara es procedirà a una nova pavimentació. També es col·locaran baranes en els punts on aquests camins creuen rius, barrancs i sequies, bé siga de noves on no hi ha, bé  millorant les que es troben en mal estat.

 

 

Alguns d'aquests camins presenten una pavimentació feta sense cap tipus de compactació o anivellació. El projecte contempla disposar una capa prèvia compactada de llast abans del nou asfaltatge i la construcció de trapes i embornals a la nova cota, i el pintat de les marques vials.