L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 20 de novembre del 2021

Comunicat oficial de l'Ajuntament arran de la situació de risc extrem a Tavernes


COMUNICAT OFICIAL
 
Davant l'augment significatiu de casos positius per Covid-19 al municipi i actuant amb responsabilitat, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha decidit suspendre les activitats i actes públics programats pel consistori durant les pròximes setmanes.
 
La mesura s'adopta amb la finalitat de superar el més prompte possible aquesta complicada situació, per això demanem la màxima col·laboració dels veïns i veïnes de Tavernes.
 
Totes les activitats s'ajornaran per a una nova data, quan la situació sanitària ho permeta (entre elles també les jornades educatives "La ciutat com a espai educatiu" programades conjuntament amb el CEFIRE).
 
 No obstant, alguns dels actes al voltant del 25N anunciats per a la pròxima setmana se celebraran de forma virtual. En els propers dies s'explicaran tots els detalls.
 
 Per últim, volem remarcar la importància de la prevenció i la responsabilitat individual (mascareta, higiene de mans i distància de seguretat) per a frenar quan abans la pujada de contagis i tornar a la normalitat. Molts ànims a les famílies afectades!