L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 26 de novembre del 2021

"Festival de Memètica" del 2021 amb participació de "Memes de la Valldigna" organitzada per "Plataforma per la llengua"

 

“Memes de la Valldigna” participarà aquest dissabte en la tercera edició del Festival Memètika, una trobada dedicada a la cultura del mem en valencià, organitzada per la Plataforma per la Llengua en l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València`.

El certamen  compta amb la col·laboració de l'associació ACICOM i de la Generalitat i vol reunir els autors de referència», com Kalebarraka, Valencianismes o Memes de la Valldigna, informen els responsables de l'esdeveniment.

El festival arrancarà amb un taller sobre «la cultura memètica» a càrrec de Pau Picó, de Kalebarraka, i continuarà amb la projecció comentada de les obres de Marrimemesval, Valencianismes i Xufet. Finalment, s'impartirà una formació sobre els usos didàctics dels mems, a càrrec de Carles López Cerezuela, expert en comunicació multimèdia i coordinador de la jornada.

 Autors «de referència» del mem en valencià es donen cita en l'III festival Memètika

En el Memètika 2021 participaran, a més de “Memes de la Valldigna”, Som Gent Random, Horta Valenciana, la Xiqueta Wapa Wapa,  Memes la Safor, Rock a la Marina, Memes riberencs, Palestra, Peimpampum, Secta panca o Amb l'Església hem topazi.

La jornada està pensada per promoure el valencià en les noves formes de comunicació i, en concret, en els mems, que en els últims anys s'han convertit en un fenomen viral i en un dels grans protagonistes del món digital. Els mems  tracten l'actualitat política, els esports o la música en clau d'humor i de manera crítica i segona l’organització és fonamental que es facen en valencià per a fomentar la llengua entre els joves i normalitzar-la en internet